tirsdag 19. februar 2008

Tilbake til Antsirabe igjen

På mandag var misjonsmøtet i Antsirabe ferdig, så da var det på tide å komme seg tilbake til Fandriana. Vi lånte bilen til noen norske fredskorpsere som også bor i Fandriana og hadde hushjelpen deres med i bilen. Da vi hadde kjørt i to og en halv time, og det bare var to mil igjen, traff vi på tre taxi-brousser som stod parkert i veikanten og da vi kom rundt svingen forstod vi raskt hvorfor de hadde stoppet. Det var litt for mye vann i veien til at noen turte å kjøre videre.

Flere av passasjerene i Taxi-broussene hadde allerede begynt å brette opp buksene og var klare til å tusle over det som nå var mer en elv enn en vei, men vi var ikke like lysten på å bli våte på beina. Dermed tok vi turen til Ambositra, den nærmeste byen, og tok inn på et lite hotell der sammen med hushjelpen til fredskorpserne. Vi fikk oss litt å spise og fikk sendt melding til Barson om hvor vi var før vi gikk å la oss.

I dagmorges fikk vi kjøpt litt mer kreditt til telefonen slik at vi fikk ringt litt rundt til folk og sagt hvordan det stod til. Flere hadde prøvd å få tak i oss uten hell fordi det ikke var dekning på de sim-kortene vi bruker til vanlig. Vi ringte til folkene i Fandriana og de hadde allerede sendt skolebilen for å se etter oss og eventuelt hente oss. Men den kom jo ikke så veldig langt for det var jo fremdeles en elv midt i veien. Så vi pakket oss ut av hotellet og så snart vi hadde fått i oss noen tørre baguetter la vi oss på hjul for å nå Antsirabe før den veien også ble oversvømt. Heldigvis gikk det fint å nå er vi trygt plassert på Den Norske Skolen i Antsirabe inntil videre. Men noen flere dager med varm dusj og internett er ikke å forakte:)

Ingen kommentarer: